Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕМИДЕНКО ВІТАЛІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Дата: 16.02.2024 09:19
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

 

Під час захисту Батьківщини від ворога 30.12.2023 року пішов із життя Герой нашої громади, молодший сержант, житель с.Козацьке ДЕМИДЕНКО Віталій Олександрович 29.06.1974 р.н.

Народився далеко від Звенигородщини - його батьківщина на Північному Кавказі. Але життя, порушене нахабством російських загарбників, які влаштували геноцид  і знищили суверенітет Чеченської Республіки, привело  Віталія з родиною до нашого краю. Село Козацьке й українська земля, де знаходиться коріння його роду, стало для Віталія Демиденка Батьківщиною, за яку він був готовий боротися.

Людина щирої й веселої вдачі, а саме так відгукуються про нашого захисника ті, хто знав його близько, він знайшов своє  місце у житті й мав чим дорожити в свої 49 років. Дружина, двоє діток і навіть внучка - найближчі в цьому світі люди, заради добробуту яких він мусив взяти до рук зброю. Адже жорстока війна на нашій землі завдає багато горя, і саме від нього воїн хотів уберегти свою родину, протиставивши ворогові свої здібності, силу духу й воїнську майстерність. Прийнявши рішення служити за контрактом, він сповна довів, що його вибір був не випадковим і хоробро боронив кожного з нас.

Ставши на захист України,  молодший сержант Демиденко до останнього з честю виконав свій обов’язок. На жаль, життя воїна передчасно обірвалося на бойовому шляху через підступну хворобу. І тепер в нашій пам’яті Віталій назавжди залишиться безстрашним захисником України, який віддав своє життя за мир та спокій Батьківщини, за нашу незалежність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь