Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 лютого в приміщенні управління ЦНАП відбулось установче засідання Ради з питань ВПО, створеної при виконавчому комітеті Звенигородської міської ради

Дата: 28.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 74

 

На зображенні може бути: навчання

До складу Ради увійшли 12 осіб, з яких 6 внутрішньо переміщені особи, 2 представники ГО, діяльність яких спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Звенигородської міської територіальної громади та 4 представники структурних підрозділів виконавчого комітету з питань соціального захисту населення, служби у справах дітей, освіти, установ охорони здоров’я. .

На своєму першому засіданні Члени Ради обговорили бачення роботи цього дорадчого органу та окреслили напрямки його діяльності, а також обрали її керівний склад з числа внутрішньо переміщених осіб. Так головою Ради обрано Кобізєву Олену Вікторівну, заступником Ворону Юрія Вікторовича, секретарем Харченко Валерію Ігорівну. Також учасники засідання ознайомилися зі змінами у законодавстві стосовно виплат для внутрішньо переміщених осіб у 2024 році та заслухали директора Звенигородського районного філіалу Черкаського обласного центру зайнятості населення Федоренка Андрія Володимировича який ознайомив присутніх з пропозиціями вакансій на ринку праці, а також поінформував щодо переліку послуг з навчання, перенавчання та надання фінансових грантів для започаткування власної справи і компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО. Члени Ради висловили сподівання що їхня спільна робота стане дієвою допомогєо людям які перемістилися в період війни на Звенигородщину.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Звенигородської міської ради є консультативно-дорадчим органом утвореним з метою вирішення питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, сприяння їх адаптації та захисту переміщеного бізнесу на території Звенигородської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь