Звенигородська міська рада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту

Дата: 16.04.2024 09:04
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

 

Детальний план території з метою реконструкції нежитлової будівлі під цех по виробництву паливних брикетів з відходів деревини із зміною цільового призначення земельної ділянки про проспекту Соборності, 1-А в селі Княжа Звенигородського району Черкаської області

 

1. Повна назва документа державного планування та стислий виклад його змісту:

Повна назва документа державного планування: Детальний план території з метою реконструкції нежитлової будівлі під цех по виробництву паливних брикетів з відходів деревини із зміною цільового призначення земельної ділянки про проспекту Соборності, 1-А в селі Княжа Звенигородського району Черкаської області.

Територія проектування складається із земельної ділянки комунальної власності площею 0,2837 га (кадастровий номер земельної ділянки 7121283200:01:001:0045, цільове призначення – Для комерційного використання, категорія – Землі житлової та громадської забудови)  та земель запасу комунальної власності площею 0,1093 га. Проектом передбачається зміна цільового призначення земельної ділянки на землі Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код 11.02 за Класифікатором видів цільового призначення земель) площею 0,2837 га. Функціональне призначення ділянки проектування: 20100.0 – території промислових підприємств (V класу шкідливості). Вказана земельна ділянка передбачається для формування та реєстрації.

В межах території проектування передбачено реконструкція існуючої будівлі колишнього магазину зі складом під цех по виробництву паливних брикетів. На його території передбачаються відкриті автостоянка для тимчасового зберігання легкових автомобілів, майданчик для відпочинку та майданчик для сміттєвих контейнерів.

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Звенигородська міська рада: 20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка просп. Шевченка, буд. 63, e-mail: zvenmiskrada@ukr.net, тел.04740-2-20-60.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з  «16» квітня 2024 р. та триває до «17» травня 2024 р. 

б) способи участі громадськості ( надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):                  17 травня 2024 року з 1100 до 1200, Черкаська обл., Звенигородський р-н, с. Княжа, просп.Соборності,6 (приміщення старостинського округу)

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Звенигородська міська рада: 20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка просп. Шевченка, буд. 63, e-mail: zvenmiskrada@ukr.net, тел.04740-2-20-60.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Пропозиції надавати на адресу

 Звенигородська міська рада: 20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка просп. Шевченка, буд. 63, e-mail: zvenmiskrada@ukr.net, тел.04740-2-20-60.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Звенигородська міська рада: 20202, Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Звенигородка просп. Шевченка, буд. 63 к.76 та на сайті Звенигородської міської ради (zven.gov.ua) у рубриці «Громадське обговорення». 

Княжицький старостинський округ : 20243, Черкаська обл., Звенигородський р-н, с. Княжа, просп.Соборності,6 (приміщення старостинського округу).

.4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо

проекту документа державного планування:

Необхідність проведення консультацій відсутня. 

Строки подання зауважень та пропозицій: до «17» травня 2024 р.

Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Схема розташування

Існуючий план

Проектний план

Зонінг

Транспорт

Мережі

Вертикалка

ІТЗ ЦЗ

Поперечний профіль вулиці

Звіт СЕО Княжа

ДПТ Княжа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь